965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

El dissabte passat al matí vam disfrutar d’una jornada de convivència amb els membres de l’Associació “Rincón Poético Valle del Vinalopó”.
Després a l’Auditori vam gaudir d’una vesprada plena d’actes commemoratius a dos grans poetes de BeneixamaJosé María Milán i Juan Bta. Pastor Aicart.
En primer lloc va tindre lloc una representació teatral on es va homenatjar a José María Milán, després la tuna ens va delectar amb algunes cançons compostes per un dels homenatjats i a continuació es va fer lliurament de la XXXV edició dels premis Poeta Pastor :
Els guanyadors del qual van ser en la modalitat de castellà Ulyses Villanueva Tomás amb el poema “Océano” i JoséLuís García Herrera en la modalitat valencià-català amb el seu poema “La teoria del Llamp” .
La vesprada va acabar amb la II Trobada Internacional poètica a càrrec de l’Associació “Rincón Poético Vall delVinalopó” on es va homenatjar el poeta Pastor Aicart.
Volem donar les gràcies a totes les persones que van fer possible aquest acte, als integrants de la companyia deteatre per la bona estona que ens van fer passar, als components de la tuna i als integrants de l’Associació poètica especialment a Lucía Pastor per triar Beneixama per a fer aquesta trobada internacional i posar-li veu als poemesde Don Juan Bta i com no, al Regidor de Cultura Juan Carlos Valdés per l’esforç realitzat a l’hora d’organitzaraquest esdeveniment tan variat i que ens ha servit per a conéixer des d’una altra perspectiva a aquests dos grans beneixamuts.

LA TEORIA DEL LLAMP Guanyador Valencià

Océano Guanyador Castellà