965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es

Com arribar

LOCALITZACIÓ GEOGRÀFICA

La Vila de Beneixama es troba en l’extrem nord-occidental de la província d’Alacant. Tant la població com el seu terme municipal s’estenen al llarg d’una vall, la Vall de Beneixama, entre les serres de la Solana i Fontanella.

El terme municipal limita amb la província de València al nord, on trobem la població de Fontanars dels Alforins, amb Banyeres de Mariola a l’est, Biar al sud i el Camp de Mirra a l’oest. El seu enclavament li permet una comunicació molt ràpida amb ciutats com Villena (11 km), Ontinyent (26 km) o Alcoi (32 km). La capital de la província, Alacant, es troba a només 62 km, per la qual cosa el viatge, quasi íntegrament per autovia, té una durada d’uns escassos 45 minuts.

 

Com arribar

Els principals itineraris per a arribar a la població en automòbil són:

  1. Si el visitant ve des de Madrid o des d’Alacant (Autovia A-31) haurà de prendre l’eixida al seu pas per Villena en direcció a la CV-81 (Ontinyent). Beneixama es troba a uns 11 km.
  2. Des de València: Prendre l’A-7 direcció Alacant/Albacete per interior. Desviar-se cap a Alcoi/Ontinyent per la CV-40 i, posteriorment, seguir cap a Villena per la CV-81. Beneixama està a uns 26 km d’Ontinyent, després de passar Bocairent i el desviament de Banyeres de Mariola.
  3. Per a arribar des de la zona Nordest de la província d’Alacant prendrem direcció Alcoi, i per la CV-795, continuarem fins a la localitat de Banyeres de Mariola, on s’enllaça amb la CV-81 direcció Villena. En uns 6 km arribarem a Beneixama.

L’estació de tren més propera es troba en el casc urbà de Villena, on també hi ha una estació de l’AVE, en aquest cas fora de la població, sent necessari desplaçar-se en taxi o vehicle particular fins a ella.

Hi ha servei d’autobusos des de Villena a Beneixama tots els dilluns i dijous a les 13 hores. Més informació a autocares Francés.