965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Enllaç

LABORA disposa d’un servei públic gratuït i de qualitat per a l’atenció especialitzada a empreses en el marc de la intermediació laboral i amb el qual atendre noves demandes empresarials en l’àmbit dels recursos humans.
El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, compta amb una xarxa de 54 Espais LABORA en tot l’àmbit de la Comunitat Valenciana, amb les seues respectives unitats d’Atenció a Empreses, dedicats a l’atenció personalitzada a l’ocupador en matèria d’intermediació laboral, foment d’ocupació i formació.
A destacar que, en matèria d’intermediació, LABORA posa a la disposició d’empresaris/àries i treballadors/as el portal *GVAJOBS, que permet la participació de tots dos en la cerca i cobertura dels llocs de treball. En la secció de “EMPRESES” té accés a tota la informació que pot ser del seu interés:
Empreses – Generalitat Valenciana (gva.es)
La nostra labor és col·laborar en la gestió d’ofertes d’ocupació a través de la citada eina GVAJOBS, tot això amb la màxima professionalitat i a un cost zero per a les empreses perquè es tracta d’un servei públic.
Entre els avantatges que compte LABORA en la intermediació laboral, es troben:
• ACCÉS A LA MAJOR BASE DE DADES de demandants d’ocupació
• DADES actualitzades i contrastades
• PROFESSIONALITAT de l’equip tècnic
• TRANSPARÈNCIA en la gestió: l’empresa pot participar en tot el procés de gestió de l’oferta
• ÀMPLIA DIFUSIÓ de les ofertes i accés directe als millors candidats
• CONFIDENCIALITAT
Per a més informació o per a concretar una entrevista, pot contactar amb nosaltres a través dels correus indicats més a baix o telefònicament, tenint en compte que és possible atendre’ls personalment en les nostres instal·lacions o en la seu de la seua empresa.
La unitat d’Atenció a Empreses del *Espai LABORA Villena té la seua seu en:
C/ Compositor M. Manuel Carrascosa, 2
Telèfons 965 318 980 – 965 318 985
03400 Villena