965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Entre el 7 de gener i el 8 de febrer els veïns i veïnes de Beneixama han fet les seves propostes per als pressupostos participatius de 2019.

Les propostes presentades s’han estudiat per a determinar la seva viabilitat. Algunes d’elles s’han descartat perquè la inversió necessària superava els 15.000 euros disponibles (Apertura del carrer Sant Vicent al carrer València i tancament pista poliesportiva). Unes altres no poden realitzar-se per no tractar-se d’inversions, sinó de despesa en personal o reducció d’impostos, quan els 15.000 euros pressupostats estan en el capítol d’inversions. Finalment, hi ha una sèrie de propostes que s’han descartat per estar ja realitzades o en procés d’execució (arreglar els carrers per a vianants, canviar els finestrals en la llar del pensionista, traslladar la biblioteca i millorar l’enllumenat públic).

Les propostes que passen a la segona fase per a ser votades per la població són:

  • Centre de dia (Els pressupostos participatius de 2016 i 2017 es van destinar ja a aquest efecte, però encara falta acabar les installacions).
  • Inversió en cultura al llarg de l’any.
  • Acondicionament de la zona del Pouet de Bellot.
  • Local per a conferències amb capacitat per a unes 100 persones (adaptació de la sala d’exposicions temporals).
  • Pissarres digitals i projectors per al CEIP Divina Aurora.

Des de l’Equip de Govern agraïm la participació en la primera fase dels pressupostos participatius 2019. El període de votació de la segona fase serà del 4 al 29 de març, en les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 a 13.30 i dijous de 18 a 19.30 hores.