965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es

Comparsa Llauradors

Som la comparsa més jove en la història de les festes de Moros i Cristians de Beneixama. Els seus promotors van donar els primers passos rescatant la festivitat de Sant Isidre, en maig de 1971, i eixe mateix any ja es va participar com a entitat festera de plé dret a les festes patronals que cel.lebrem a Beneixama del 6 a l’11 de setembre, en honor a la Divina Aurora.

Des dels nostres inicis estem acompanyats per la “Unió Musical Llanera de Ranes” ( València ), que en l’actualitat continua com a Banda oficial.

La nostra seu social és el “maset”, antiga almàssera d’oli situada al carrer Cardenal Payà nº 72, reformada i acondicionada per a acollir a festers, veïns i visitants, i on també s’han dut a terme diverses expossicions i actes culturals.

Organitzada per la Comparsa, cada maig es celebra al paratge de “La Talaeta” la festivitat de Sant Isidre (carretera de Beneixama a Fontanars dels Alforins), on s’alça l’ermita del Sant. És un dia de convivència a l’aire lliure, de pujada en romeria, de missa i processó, de concurs de paelles, de subhasta, de jocs infantils, de rifa i d’embaixada humorística entre un llaurador jove i un llaurador vell.

Contactar: Diumenges de 12 a 13h al maset.
679 613 572   678 701 900
615 125 827

Novetats i Esdeveniments de la Comparsa Llauradors.

Unix-te i participa amb nosaltres!

Resolució de la Generalitat sobre la declaració de Festa d` Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana a la Festividad de San Isidro

Gràcies a la iniciativa conjunta de la Comparsa de LLauradors i de l`Ajuntament de Beneixama, la Generalitat Valenciana ha declarat la fetsividad de San Isidre de Beneixama festa d`interès turístic local de la Comunitat Valenciana La resolució es troba publicada en el...

read more

Secció notícies per a les Associacions de Beneixama

Les associacions de Beneixama ja poden incloure notícies seues en la pàgina de l’Ajuntament de Beneixama, per a mantindre informats de les seues novetats a tots els habitants i visitants de la població.

read more

Latest Past Events

Secció esdeveniments en Associacions de Beneixama

Les associacions de Beneixama ja poden incloure els seus esdeveniments en la pàgina de l’Ajuntament de Beneixama per a tindre informats tots els habitants i visitants. Ara ja no tens […]