965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es

Club Ciclista Beneixama

Fundat el 12 d’agost de 1982 per 8 persones. En l’actualitat, el Club Ciclista de Beneixama està format per uns 100 socis. El Club Ciclista Beneixama fa rutes pel municipi i a més participa en marxes cicloturistes per tota Espanya.

D’entre totes les seues activitats, destaca la que celebren cada 19 de març, la coneguda com la Carrera de Sant Josep, que es realitza en el tradicional circuit urbà que recorre tota la població. Esta va ser la primera carrera de cadets de la Comunitat Valenciana.

Una altra de les seues destacades activitats és el Passeig Ciclista Femení Dolores la Forgerona, activitat en què només participen dones i que es porta celebrant, ininterrompudament, tots els estius des de l’any 2000. En este passeig ciclista s’han arribat a congregar fins a 100 dones recorrent 25 quilòmetres al voltant de la vall de Beneixama.

Des del Club Ciclista Beneixama animen “a tots els amants de la bicicleta que s’acosten a la nostra serra, que disfruten dels nostres camins, del nostre paisatge i del nostre pueblo”.

Contacte:

Club Ciclista Beneixama

Novetats i Esdeveniments del Club Ciclista Beneixama.

Unix-te i participa amb nosaltres!

Secció notícies per a les Associacions de Beneixama

Les associacions de Beneixama ja poden incloure notícies seues en la pàgina de l’Ajuntament de Beneixama, per a mantindre informats de les seues novetats a tots els habitants i visitants de la població.

read more

Latest Past Events

I Sant Silvestre Ciclista.

Dissabte, 22 de desembre a les 10.00 hores. Concentració a la plaça de l'Ajuntament.

Secció esdeveniments en Associacions de Beneixama

Les associacions de Beneixama ja poden incloure els seus esdeveniments en la pàgina de l’Ajuntament de Beneixama per a tindre informats tots els habitants i visitants. Ara ja no tens […]