965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es

Saluda del Alcalde

 

Estimats beneixamuts i beneixamudes,

En aquesta, la meua primera vegada que em dirigisc a vosaltres, voldria expressar-vos la gran satisfacció que suposa per a mi ser la vostra alcaldessa. No tinc paraules suficients que puguen explicar el sentiment d’estimació i de responsabilitat que tinc cap a Beneixama. Ser alcaldessa del poble on he nascut i he viscut és per a mi una de les majors alegries que podia passar-me.

Voldria ser, per damunt de les ideologies, l’alcaldessa de totes les persones que vivim a Beneixama. Així, sense cap distinció, des del respecte conscient als qui m’heu votat i als qui no.

Com a dona, també suposa per a mi un orgull ser la primera alcaldessa titular de la història del nostre poble. Una mostra més que les dones anem assolint a poc a poc eixe pla d’igualtat que la societat actual demana.

El nostre poble és una societat moderna i dinàmica que viu en uns canvis constants. Estem en un moment de la història en què la globalització és un fet sense marxa enrere. Per això hem de treballar perquè aquells elements propis que ens caracteritzen es preserven i siguen elements identificadors i estimats per la nostra comunitat humana. Les festes, les tradicions, la gastronomia, el valencià… tot allò que ens singularitza, és el millor que podem oferir a totes aquelles persones que vulguen conèixer-nos. És un repte mantindre el que som i, alhora, obrir-nos a totes aquelles cultures que puguen arribar-nos. Hem d’aconseguir la Beneixama del s. XXI sense deixar de ser el que hem sigut fins ara: beneixamuts i beneixamudes orgullosos de ser-ho.

Tenim un teixit associatiu envejable. Això és un potencial humà que no té preu, i és un exemple que la gent del nostre poble sabem organitzar-nos per a gaudir al màxim de les nostres aficions i interessos. Des d’aquesta alcaldia volem oferir la màxima col·laboració (en la mesura de les nostres possibilitats) a totes les associacions que hi ha a Beneixama.

Ens preocupa l’economia i el benestar de les persones que viuen a la nostra localitat. Estem treballant ja per tal de millorar totes aquelles qüestions que afecten el dia a dia del conjunt social del poble.

Volem fer de l’ajuntament de Beneixama la casa de tots. Un lloc de trobada on tots aquells problemes que sorgisquen puguen trobar vies de solució entre totes les persones que formem la Corporació Municipal.

Eixa Beneixama oberta i dialogant que volem, passa també per la col·laboració i la bona relació amb totes les localitats veïnes amb les quals tenim vincles històrics i humans de veïnatge.

Encetem una legislatura amb la il·lusió de qui comença i amb la responsabilitat de saber que Beneixama ens demana el millor de cada un per a benefici de tots.

Treballar pel nostre poble i fer-ho el millor possible és una tasca difícil, però il·lusionant. Des d’ací vull demanar la col·laboració a totes aquelles persones que vulgueu aportar idees per a aconseguir eixa Beneixama moderna i de progrés que volem.

 

Mª Amparo Barceló i Segura.

Alcaldessa de Beneixama.

 

 

   Enviar correo electronico a la Alcaldía