965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

El IV Ciclo de Cultura Empresarial de Beneixama, está promogut per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Beneixama, i  finançat per l’area de Foment i Promoció de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.

El Cicle de Cultura Empresarial de Beneixama en la seua quarta edició, pretén arribar a tot el públic objectiu que puga estar interessat en potenciar al màxim les seues qualitats personals, professionals i empresarials des d’un punt de vista fonamentalment pràctic i adequat a la realitat actual.
L’assistència a les conferències i tallers és totalment gratuïta, prèvia inscripció i limitada a l’aforament de les instal·lacions.
Per a inscriure’s pot enviar un whatassap al telèfon 673475587 o bé un correu electrònic a adb-bnx@beneixama.es, indicant:
Nom i Cognoms
Localitat
Correu electrònic
El programa del IV Cicle de Cultura Empresarial de Beneixama, està compost per:
Dia 17 d’octubre a les 19 hores en l’Auditori Municipal de Beneixama, conferencia «Com ser més Feliç i Productiu» amb Fabián Villena.
– Dia 18 i 20 d’octubre de 19 a 21,30 hores en la Sala Jove Taller «Felicitat i Productivitat», a càrrec de Fabián Villena
Dia 24 d’octubre a les 19 hores en l’Auditori Municipal de Beneixama, conferència «Sin Verguenza» amb Sergio Ayala.

Dia 26 d’octubre de 16 a 20 hores en la Sala Jove, Taller «Fes el teu pla d’Acció» amb Natalia Ruiz.

————————————————————————————————————————————

El IV Ciclo de Cultura Empresarial de Beneixama, está promovido por la Concejalia de Promoción Económica del Ayuntamiento de Beneixama y financiado por el Area de Fomento y Promoción de la Excma. Diputación Provincial de Alicante.

Ciclo de Cultura Empresarial de Beneixama en su cuarta edición, pretende llegar a todo el público objetivo que pueda estar interesado en potenciar al máximo sus cualidades personales, profesionales y empresariales desde un punto de vista fundamentalmente práctico y adecuado a la realidad actual en el contexto y entorno de la población de Beneixama.
La asistencia a las conferencias y talleres es totalmente gratuita, previa inscripción y limitada al aforo de las instalaciones.
Para inscribirse puede enviar un whatassap al teléfono 673475587 o bien un correo electrónico a adb-bnx@beneixama.es, indicando:
Nombre y Apellidos:
Localidad :
Correo electrónico:
El programa del IV Ciclo de Cultura Empresarial de Beneixama, está compuesto por:
Día 17 de octubre a las 19 horas en el Auditorio Municipal de Beneixama, conferencia «Cómo ser más Feliz y Productivo» con Fabián Villena .
Día 18 y 20 de octubre de 19 a 21,30 horas en la Sala Jove Taller «Felicidad y Productividad», a cargo de Fabián Villena.
Día 24 de octubre a las 19 horas en el Auditorio Municipal de Beneixama, conferencia «Sin Verguenza» con Sergio Ayala.

Día 26 de octubre de 16 a 20 horas en la Sala Jove, Taller «Haz tu plan de Acción» con Natalia Ruiz.