965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

La Beneixarxa és una part en la web municipal actual, dividida en tres seccions: Agenda, Associacions i Enquestes/Votacions. Les tres seccions d’aquest nou projecte s’han desenvolupat gràcies a la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació dins de la línia de subvencions destinades a les entitats locals de la Comunitat Valenciana per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública.

El projecte de Beneixarxa té com a objectiu la realització de processos participatius i la implementació d’accions per al foment del teixit associatiu de forma electrònica. L’Ajuntament de Beneixama posa a disposició de totes les Asociaciones la seua nova eina de votacions, per tal de facilitar així la comunicació, i la interactuació, entre el ciutadà i l’Administració Pública.

A partir de hui, si tens més de 18 anys i estàs empadronat en Beneixama, pots exercir el teu vot per a decidir la primera qüestió llançada per la Comissió de Festes de Moros i Cristians Nostra Sra. de la Divina Aurora de Beneixama: quin dels canvis del últims anys en les Entraetes consideres més efectiu? Tens un mes per a participar.

https://www.beneixama.es/servicios/beneixarxa/votaciones-encuestas/