965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

La Pastelería L’aurora

LA PASTISSERIA L’AURORA, la vam inaugurar l’any 1991. Fa 20 anys que vam començar en el gremi de la pastisseria, gràcies al meu sogre que a recollir el testimoni dels seus pares que van ser pastissers.

L’empresa es va constituir amb molta il·lusió i al dia d’avui, seguim amb el mateix entusiasme, servint dia a dia al poble i voltants.

Els nostres productes, satisfan tot tipus de plaers per als paladars més exigents. Dins de l’àmplia gamma de productes, elaborem tant dolços com salats.

D’nostres principals productes i segons l’època de l’any podríem destacar:

Com molt típic les pastes casolanes com, mantegades, almendraos, coquetes d’oli, manxecs, rotllos escaldaos, rotllos escarados, rotllos de escolación, i rotllos roñosos, així com d’altres, seguint amb les dates ens passem als ossos de sants o panalles i pastissos de moniato, i ens acostem a nadal, i la gamma de dolços és més àmplia, com els troncs de nADAL, i lES pASTISSOS, i eLS pASTISSOS i com no pot faltar el torró de xixona i de crocant i de neu, i els pastissos de glòria i rovell, i el tortell de reis. La pastisseria segueix amb idees noves i intenta complaure les exigències dels seus clients, tant en pastissos d’aniversari, com de batejos o comunions, i pastissos nupcials fins i tot pastissos d’aniversari o altres exigències especials. Seguint amb les dates ens acostem al dia dels enamorats o SANT VALENTI, com vulguin en tal de portar la il·lusió a la seva parella, després el dia del Pare, amb un pastís en senyal d’afecte al pare, després ve la PASQUA, sent les MONES la nostra especialitat. Les fem de tots els estils i mides per a grans i petits, també de xocolata sobretot per als nens, aquí el costum com en tot la Comunitat Valenciana és un producte que els padrins regalin als seus nebots la MONES, tant si són de xocolata com de massa amb el seu ou, ve el mes de maig i són les COMUNIONS i eL dIA dE lA MARE, són dia de pastissos de molta il·lusió per als nens i nenes, amb això us faig un relat del que podràs trobar i degustar, a part tenim més varietat de productes, llegat dels nostres avantpassats.

Tingueu el plaer de venir i tastar les meves especialitats en salat típics de Beneixama com la COCA DE PATATA,

ANIMEU-VOS A VENIR. SALUTACIÓ I GRÀCIES.

Informació de contacte:

C/ Cardenal Payá, nº 76 – 03460 Beneixama (Alicante)

Teléfon: 965 82 23 06

Email: amparoconcabnx@gmail.com