965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Calçats Eva Espinosa

 

Aquest establiment es va obrir el 7 de maig de 2009 al mateix local en què hi havia estat l’antiga sabateria durant vint anys. La idea de començar aquesta aventura
era el de seguir donant un servei al poble com s’estava fent fins a aquest moment.

En Calçats Eva Espinosa es pretén donar servei a diferents tipus de clientela, des de persones grans fins a nens, així i tot, es recullen tot tipus d’encàrrecs quan el client / a necessita amples especials o numeracions que no solen estar en totes les marques.

El meu objectiu és portar una àmplia gamma de productes, però sobretot de qualitat, i que la pell i els bons acabats prevalguin sobre la resta, i per descomptat calçat d’Elx, Villena, Almansa, etc. que són garantia d’aquesta qualitat que es pretén.

Marques com Paco Jaén, Doctor Cutillas, Gioseppo, Kelme, J’Hayber, Yumas, etc. són les que trobaran en aquest establiment, així com cinturons, productes de marroquineria, bosses, paraigües …, i articles de regal també es poden trobar a la botiga.

La meva intenció és poc a poc anar millorant i satisfent al client del poble i voltants i facilitar les seves compres al màxim. Gràcies.

Informació de contacte:

C/ San José, 18 – 03460 Beneixama (Alicante)

Teléfon: 695 60 70 14

Email: eva.calzados@gmail.com