965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Benixàmer C.B.

EMPRESA

Benixàmer C.B. és una empresa familiar, jove al mercat, encara que amb una àmplia experiència en el sector i que únicament comercialitza la seva pròpia collita. Dedicada al cultiu de l’olivar, el qual mima i cuida amb cura, per obtenir un excel·lent oli.

EL PRODUCTE

ELABORACIÓ

Per a l’elaboració de l’oli d’oliva Verge Extra “Benixàmer” s’ha dut a terme una acurada recol·lecció, realitzada segons el grau de maduresa de cada finca o paratge, denominat: “pre-verol”. Període en què el suc de l’oliva manifesta la seva millor expressió aromàtica i gustativa. Únicament i de forma exclusiva han estat seleccionades les olives de l’arbre i no les caigudes a terra, sent molturades el mateix dia de la recol·lecció.

L’extracció de l’oli es realitza mitjançant maquinària d’alta tecnologia i a través d’un sistema de dues fases a molt baixa temperatura denominat: “EN FRED” mètode indiscutible pel qual s’obtenen les millors qualitats “organolèptiques I DE FLAVOR”.
Per obtenir aquest oli amb una “QUALITAT EXTREMA” s’ha portat un seguiment del producte al llarg de totes les etapes del procés d’elaboració, sense abandonar-lo mai.

Rendiment net oleic inferior al 15.5%

Rigorós control del procés extractiu.

Conservació en celler en dipòsits d’acer inoxidable.

“Benixàmer” és un suc 100% natural sense filtrar que pot produir un lleuger dipòsit en el fons de l’ampolla el qual no altera el gust ni les característiques organolèptiques del producte i posseeix intactes totes les seves propietats, vitamines i polifenols naturals.
L’oli d’oliva Verge Extra “Benixàmer” és un “COUPAGE O BLED” de les varietats: Picual, Rojal i Blanqueta, que conformen un oli de gran personalitat, complet i molt equilibrat.

“Benixàmer” és un oli molt fruitat, amb gran equilibri entre sabors dolços, amargs i picants, amb una percepció olfactiva i gustativa a: tomàquet, plàtan, poma, kiwi i herba fresca acabada de tallar.

Sa, modern i natural.

GRAU D’ACIDESA: 0.1%
ÍNDEX DE PERÒXIDS: 6.3%

Producció limitada a la pròpia collita.

ENVASOS I ETIQUETATGE

L’oli d’oliva Verge Extra “Benixàmer” està a la venda en dos tipus d’envàs:

Ampolla de 50cl.
Ampolla de 25cl. + Estoig.
L’etiquetatge d’aquest oli està d’acord amb la normativa general d’etiquetats, presentació i publicitat dels productes alimentaris.

PRODUCCIÓ

Producció limitada 2011/2012: 50.000-60.000 ampolles segons envàs.

CONTACTE

José Vicente Hernández Amorós
Agricultor y Gerente
Telf: 605 22 03 77

Email: piyayo76@gmail.com

Web: www.benixamer.com

Facebook: https://www.facebook.com/aceites.beneixamer