965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Carnicería Enrique Rivas

Carnisseria Enrique Rivas, té obertes les seves portes al públic des de l’any 1983, des de llavors ha vingut oferint al públic la millor selecció dels productes que tractem.

És un comerç tradicional amb tota una àmplia selecció dels millors productes carnis al detall, des de vedella, xai, cabrit, polleria, cansaladeria, despulles, pernils, xarcuteria de tota mena etc.

A la Carnisseria Enrique Rivas seleccionem les millors matèries primeres amb la finalitat d’elaborar els millors productes.

El tracte amb els nostres clients és sempre directe. Nosaltres ENS ADAPTEM A VOSTÈS i als seus gustos. El nostre objectiu és crear una relació duradora amb els nostres clients i això només s’aconsegueix oferint qualitat i servei, a més d’estar sempre oberts als seus suggeriments per millorar en tots els aspectes.

De la seva elaboració pròpia, mereix especial menció els embotits tant frescos com secs (llonganisses, botifarres de ceba i carn, blancs, llonganissa de pasqua, xistorra, xoriços, sobrassada, etc.), les Pilotes de Farciment de Carn, les hamburgueses de pollastre i de vedella. Tots ells permeten al client gaudir de l’autèntic sabor del producte artesà i tradicional.

Disposa d’elaboració pròpia del “figatell de Beneixama”, sent aquest un dels seus productes més demandats i consumits tant en els bars i restaurants de la localitat amb de poblacions limítrofes.

La qualitat i el servei han estat sempre presents en aquest establiment.

Informació de contacte:

C / José María Milà, 15-03.460 Beneixama (Alacant)

Telèfon: 965 82 22 29

email: rivasparra@gmail.com