Figatells

Ingredients:

  • 300 g de fetge de porc.
  • 300 g de magre de porc.
  • 150 grams de ronyons de porc.
  • Randa (capa fina com un vel que recobreix l’interior de l’estómac
  • del porc).
  • Pebre negre.
  • Nou moscada.
  • Pinyons.
  • Oli d’oliva.
  • sal

Preparació

  • Triturem el fetge, el magre i els ronyons fins a obtenir una massa igualada de carn. Afegim les espècies i els pinyons, i pastem la barreja fins homogeneïtzar-la. La dividim en petites porcions d’uns 80 grams, i les recobrim amb randa, donant-los una forma oval aixafada, fins a formar els figatells.
  • La preparació ideal, és sobre una graella amb unes gotes d’oli, fins rostir-los a punt.
  • Es poden acompanyar, com qualsevol embotit a la graella, amb patates fregides, o faves tendres, o qualsevol verdura de temporada fregida o rostida.
Share This